Biomatrac Hard 3

123.200Ft245.600Ft

Latxált kókuszrost és latex kombinációjával készült biomatrac.
A kókuszrost adja az alátámasztást, a latex teszi komfortossá ezt a matracot.

Latxált kókuszrost és latex kombinációjával készült biomatrac.  / 8 cm latexált kókusz, 4 cm latex /
A kókuszrost adja az alátámasztást, a latex teszi komfortossá ezt a matracot.
A latexált kókuszrost tökéletesen átszellőzik, kemény de mégis rugalmas, rendelkezik minden olyan tulajdonsággal ami az allergiás tüneteket enyhíti mivel antiallergén.

Válsztható huzat: Soft&Fresh  modern matracszövet, amely biztosítja a megfelelő alvásklímát, antiallergén, üreges szállal steppelt, 4 oldalon zippzáras, levehető, 40 fokon mosható. A huzat szárítógépben nem szárítható.

MILYEN MATRACHUZATOT VÁLASSZAK?

Aloe Vera
Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szállakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. Megakadályozza a kellemetlen testszagnak a matracba történő beivódását, gátat szab a baktériumoknak és az allergiának, nyugtató frissítő hatása van. A por nehezebben tud áthatolni rajta, nedszívó felülete felszívja az izzadságot. Jól átszellőzik, és rugalmas anyaga igazodik a test által felvett matracformához. Tartós használat során nem bolyhosodik, többszöri mosás alkalmával is megtartja formáját.

Bambusz

A bambusz egy megújuló nyersanyag.Maga a növény hihetetlen gyorsan nő, egy éjszaka akár 80-90 cm-t is. A matrachuzat fonalában 35% biológiailag lebomló bambusz szál található. Fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai révén ellenálla gombáknak, baktériumoknak, és a kártevőknek ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Természetes szagtalanító hatású. Nedszívó képessége négyszer nagyobb mint a pamuté. Nem tapad a börfelülethez, képes felszívni és elpárologtatni az izzadságot még meleg nyári napokon is. A bambusz selymesen puha, hűs tapintású, valódi kényeztetés a bőrnek. Számos mosás után is megőrzi antibakteriális tulajdonságát.

EGYEDI MÉRETBEN VAGY MÁS HUZATTAL KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 3 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 100 kg/fő
Matrac magassága: 13 cm
Keménységi érték: kemény
Ajánlott alátámasztás: rugalmas lécesbetét
Huzata: levehető mosható 40 fokon

Biomatracainkat számtalan szerkezetben elkészítjük, üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezet kiválasztásához.

Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

 

Méret:

90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200

Huzat:

Soft&Fresh