Ajánlataink

Személyre szabott tanácsadás

Szaküzletünkben lehetőséget biztosítunk ingyenes szaktanácsadásra, bármiféle kötelezettség nélkül.

Legyen szó matracról, ágyról, az egészséges alvásról, vagy ,,csak” egy tökéletes alvásklímát biztosító paplanról, netán párnáról, szívesen megosztjuk Önnel tapasztalainkat.

Hivatásunk a mottónk: – Szakértelem kényelembe ágyazva –

kenyelem
matracok

Matrac egyedi méretre

Meglévő egyedi méretű ágykerete van amihez ragaszkodik?

Netán magasabb termetű az átlagnál és nem talál megfelelő méretű matracot, vagy csak egy hatalmas ágyban szeretne aludni?

Megoldást nyújtunk egyedi méretű matrac elkészítésére, fekvéspróba alapján kiválaszthatja szerkezetét saját alvási szokásainak megfelelően legyen az biomatrac, hideghab, memoria habos vagy rugósmatrac. 

Tervezzük meg együtt bútorát

Amennyiben nem találta meg álmai bútorát, ne adja fel lelkesedését, inkább üljön le velünk egy asztalhoz és közösen tervezzük meg elképzelését. 

Legyen szó ágykeretről, komódról, fésülködő asztalról, netán szekrényről vagy bármi más bútordarabról, kivitelezzük egyéni igényeit.

egyedi

A tökéletes alvásklímáért

Szaküzletünk kínálatában megtalálhatók a tökéletes alvásklímát biztosító termékek, melyek korunk legfejlettebb technológiai eljárásaival készülnek. 

Kiegészítő termékeinknél nagy figyelmet fordítunk higiéniai igényekre, széles termékkínálattal, személyre szabott szaktanácsadással várjuk kedves vásárlóinkat.

Lepje meg szeretteit

Minden alkalomra tökéletes választás, szabadon választható összegkeretben elérhető ajándékutalványunk.

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, az Ön böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásokból, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú cookie-k letiltása hatással lehet a webhelyünkön és az általunk kínált szolgáltatásokra gyakorolt ​​​​élményére.