Adél 30 matrac

152.150Ft330.650Ft

Adél 30 matrac 3 zónás, nagyrugalmasságú  hiheghabbal gyártott táskarugós matrac, rendkivül magas rugalmasságot és kényelmet biztosít.  A pontrugalmas táskarugós matrac a hagyományos bonell rugós matrac továbbfejlesztett változata.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Adél 30 matrac 3 zónás, nagyrugalmasságú  hiheghabbal gyártott táskarugósrugós matrac, rendkivül magas rugalmasságot és kényelmet biztosít.  A pontrugalmas táskarugós matrac a hagyományos bonell rugós matrac továbbfejlesztett változata. A rugók külön zsákokban vannak elhelyezve, így a mozgás közbeni áthullámzásnak minimális az érzete ezért pontrugalmas. Komfort érzetét a fehér habra helyezett 5 cm memóriahab biztosítja, mely tökéletesen tehermentesíti az izületeket, nyomáspont nélüli fekvőfelületének köszönhetően kényelmes pihentető alvást nyújt az éjszaka folyamán.

A táskarugós kialakítás előnye, hogy a rugók kisebb méretűek, köztük nincs közvetlen kapcsolat, úgynevezett textil táskákba
vannak bevarrva, így akár egymástól függetlenül is tudnak mozogni, nem adják át a hullámzást.

A rugós matracok kialakításának egyik lényeges szempontja, hogy a rugók adják a formát, tartósságot, valamint a jó átszellőzési lehetőségeket. A rugós matracok még meleg, nyári napokon sem füllednek be akkor sem, ha teljesen zárt felületű ágylapon, esetlegesen a földön kapnak helyet.

Válsztható huzatok:  tencel, ginseng, carbon, 3D szellőzővel+

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg. Online vásárlás esetén mindenképpen érdeklődjön körültekíntően, és ha lehet próbálja ki személyesen a megvásárolni kívánt matracot.

MILYEN MATRACHUZATOT VÁLASSZAK?

Aloe Vera
Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szállakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. Megakadályozza a kellemetlen testszagnak a matracba történő beivódását, gátat szab a baktériumoknak és az allergiának, nyugtató frissítő hatása van. A por nehezebben tud áthatolni rajta, nedszívó felülete felszívja az izzadságot. Jól átszellőzik, és rugalmas anyaga igazodik a test által felvett matracformához. Tartós használat során nem bolyhosodik, többszöri mosás alkalmával is megtartja formáját. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

Tencel
Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35 % ban tartalmaz természetes szálakat. (természetes anyagból készített mesterséges szál) Kiváló nedszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti a test párolgásából származó nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet bizosít. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

Silver
Antibakteriális, nemesfém szálakkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű.Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül,ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és terjedését. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

Ginseng
Ginseg kivonattal kezelt poliészter szállakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A stressz kezelése mellett erős antioxidáns és baktériumölő, vírusölő hatású. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

EGYEDI MÉRETBEN VAGY MÁS HUZATTAL KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 3 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 140 kg/fő
Matrac magassága: 30 cm
Keménységi érték:  exra lágy
Ajánlott alátámasztás: merev ágyrács, fix lécek
Huzata: levehető mosható 30 fokon

Összetétele:
–  4 cm memóríahab
– 4+4 cm fehér komforthab
– 0,5 cm tüsnemez
– 12 cm táskarugó
– 0,5 cm tüsnemez
– 6 cm fehér komforthab

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 140×200, 160×200, 180×200

Huzat:

Aloe Vera 3D szellőzővel, Tencel huzat