Perda 20 matrac

121.950Ft284.850Ft

A Perda 20 matrac 6 rétegű, 7 zónás kialakítású, közepesen kemény matrac. A tetején lévő normál hideghab és a 2 cm memóriahab a nyomáspont nélküli fekvőfelület érzését nyújtja, és az egymásra helyezett  rétegek fokozatosan adják át egymásnak a felületre kifejtett nyomást. Egy réteg merevítő kókuszlap biztosítja a jó szellőzést, a közöttük lévő sűrű komforthab pedig a kemény alátámasztást a tartós használat során.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

 

 

 

A Perda 20 matrac 6 rétegű, 7 zónás kialakítású, közepesen kemény matrac. A tetején lévő normál hideghab és a 2 cm memóriahab a nyomáspont nélküli fekvőfelület érzését nyújtja, és az egymásra helyezett  rétegek fokozatosan adják át egymásnak a felületre kifejtett nyomást. Egy réteg merevítő kókuszlap biztosítja a jó szellőzést, a közöttük lévő sűrű komforthab pedig a kemény alátámasztást a tartós használat során. Azok számára ajánljuk akik  a lágyabb ágybetétet keresik.

Válsztható huzatok: tencel,  ginseng, carbon, 3D szellőzővel

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg. Online vásárlás esetén  mindenképpen érdeklődjön körültekíntően, és ha lehet próbálja ki személyesen a megvásárolni kívánt matracot.

MILYEN MATRACHUZATOT VÁLASSZAK?

Aloe Vera
Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szállakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. Megakadályozza a kellemetlen testszagnak a matracba történő beivódását, gátat szab a baktériumoknak és az allergiának, nyugtató frissítő hatása van. A por nehezebben tud áthatolni rajta, nedszívó felülete felszívja az izzadságot. Jól átszellőzik, és rugalmas anyaga igazodik a test által felvett matracformához. Tartós használat során nem bolyhosodik, többszöri mosás alkalmával is megtartja formáját. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

Tencel
Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35 % ban tartalmaz természetes szálakat. (természetes anyagból készített mesterséges szál) Kiváló nedszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti a test párolgásából származó nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet bizosít. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

Silver
Antibakteriális, nemesfém szálakkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű.Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül,ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és terjedését. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

Ginseng
Ginseg kivonattal kezelt poliészter szállakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A stressz kezelése mellett erős antioxidáns és baktériumölő, vírusölő hatású. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

EGYEDI MÉRETBEN VAGY MÁS HUZATTAL KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 3 hét
Garancia: 8 év
Súlyhatár: 110 kg/fő
Matrac magassága: 20 cm
Keménységi érték: 5/10 és 8/10 (lágyabb komfort)
Ajánlott alátámasztás: fix vagy rugalmas lécesbetét
Huzata: levehető mosható 30 fokon

Összetétele:
– 2 cm sárga memóriahab
– 4 cm fehér komforthab
– 6 cm barna komforthab
– 1 cm merevítő kókuszréteg
– 6 cm fehér komfortha

A matrac szerkezetében a képen látható habrétegek színei esetenként eltérőek lehetnek, azonban az nem befolyásolja a konfortérzetet.

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200

Huzat:

Aloe Vera 3D szellőzővel, Aloe Vera huzat, Tencel huzat