NANGA vákuum matrac

129.900Ft244.900Ft

NAGA  vákuum matrac közepesen kemény matrac, amely kiváló alátámasztást nyújt a fej, a nyak, a gerinc és a végtagok számára alvási stílustól függetlenül. A memóriahab réteg felveszi a test alakját, így biztosítva a maximális kényelmet. Az alsó, keményebb habszivacs mag biztosítja a matrac szilárdságát és az egész test optimális alátámasztását. Vákuum csomagolt a könnyebb szállítás érdekében. Az ár tartalmazza a szállítási költséget!

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Méret:

90×200, 140×200, 160×200, 180×200

NAGA  vákuum matrac közepesen kemény matrac, amely kiváló alátámasztást nyújt a fej, a nyak, a gerinc és a végtagok számára alvási stílustól függetlenül. A memóriahab réteg felveszi a test alakját, így biztosítva a maximális kényelmet. Az alsó, keményebb habszivacs mag biztosítja a matrac szilárdságát és az egész test optimális alátámasztását.

A kényelmet fokozza a bambusz tartalmú huzat (180 g/m2), melyet vattatöméssel (150 g/m2) láttak el, illetve 4 oldalon zipzárral, így könnyen levehető és 30 fokon mosható.

Felépítése:
A matrac két rétegből áll, az alsó réteg 14 cm hideghab (30 kg/m3),
míg a felső réteg 4 cm memória hideghab (50 kg/m3).
Egyoldalas használat javasolt.

 

Gyártási idő: 3 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 90 kg/fő
Matrac magassága: 19 cm
Keménységi érték: közepesen kemény
Ajánlott alátámasztás: fix vagy rugalmas lécesbetét
Huzata: levehető mosható 30 fokon

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva