Memory Duet matrac

104.900Ft261.900Ft

A Memory Duet  matrac a 20 cm-es vastagságával és összetételével egy prémium kategóriás, variálható, kétoldalas matrac.Újdonsága, hogy a levehető huzat megfordításával megváltoztatható a matrac összetétele.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

A Memory Duet  matrac a 20 cm-es vastagságával és összetételével egy prémium kategóriás, variálható, kétoldalas matrac.Újdonsága, hogy a levehető huzat megfordításával megváltoztatható a matrac összetétele.

A Memmory Duet matrac 5 cm-es nagy sűrűségű memóriahab rétege a nyomáskiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően a test nyak-, váll- és derék tájékán azonos nyomást biztosít, miközben az izmok és az izületek is feszülésmentesek maradnak.

A matrac fontos részét alkotó memóriahab biztosítja a kényelmes pihenést. A memóriahab két részre osztva található a matracban. 2cm a huzat fekvőfelületébe van steppelve, aminek köszönhetően:

– a memóriahab közvetlenebbül érintkezik a testünkkel, így hatása jobban érvényesül,

– BAYSCENT levehető huzata 3D szellőző lágáteresztő szövettel van elkészítve, levehető, mosható 30C hőfokon.

– vákuumcsomagolt, egyszerű szállítás,

– a matrac felülete esztétikailag is színvonalas megjelenésű.

További 3 cm vastagságú memóriahab a matracban található matracmagban van, az alátámasztást biztosító ortopédiai poliuretán kemény habon. A (30kg/m3 sűrűségű) poliuretán  hab gondoskodik a test, de elsősorban a gerinc megfelelő alátámasztásán. Kedvező tulajdonságának köszönhetően segíti megelőzni a hát- és gerincbántalmak kialakulását, illetve ha már kialakult, akkor annak gyógyulását. A matracmag vastagsága 14 cm poliuretán hab + 3 cm memória hab.

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 1-2 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 120 kg/fő
Matrac magassága: 20 cm
Keménységi érték:  félkemény
Ajánlott alátámasztás: rugalmas lécesbeté

Variálhatóság:

A Memory Duet  matrac tulajdonképpen nevezhető 4 in 1 matracnak, hiszen 4 különböző keménységet, 4 különböző funkciójú fekvőfelületet foglal magában.

1. variáció: 2 + 3 = 5 cm vastagságú memory matrac (2 cm huzatban, 3 cm a magon). Így egy közepesen kemény, magas minőségű, igazi memóriahabos fekhely, mely ideális minden alvástípusra

2. variáció: 3 cm memory. A huzat megfordításával érhető el, mellyel a huzatba steppelt 2 cm memóriahab a matrac másik oldalára kerül, így az nem kerül használatra. Egy még mindig egy \”igazi\” memóriahabos matrac, de már a keményebb fekhely kedvelőinek is szimpatikus lehet, de oldalt fekvéskor mégis élvezheti a memóriahab jótékony hatásait

3. variáció: 2 cm memory: a huzat megfordításával érhető el úgy, hogy a belső memóriahab az ágyrácsra kerül. Kemény, de még nem ortopéd matracnak megfelelő fekvőhely, mely tökéletes alvást nyújt a kemény felület szerelmeseinek, kis gyermekeknek, akiket már a nagyon kemény felületről szeretnénk átszoktatni a fejlődéséhez szükséges komfortosabb matrachoz, továbbá nem akut gerincproblémákban szenvedőknek is ideális

4. variáció: ortopéd matrac. Az eredeti felállásban hagyjuk a matrac huzatát, pusztán egy mozdulattal a matracot fordítjuk meg, hogy mind a huzatban lévő 2cm, mind a magon található 3 cm memóriahab az ágyrácsra kerül. Kemény, ortopéd matrac, mely háton, hason fekvőknek, gerinc és ízületi problémákban szenvedőknek, kis gyermekeknek nyújt ideális alvási lehetőséget.

BAYSCENT HUZAT

A bayscent új neutranizált szövete mikrokapszulákat tartalmaz. Az alvás alatti mozgolódás elősegíti a mikrokapszulákban található értékes kivonatok felszabadulását, kiszűri a kellemetlen szagokat, így extrém körülmények között sem tudják az anyag belsejébe fészkelni magukat. A szövet tiszta, puha és friss illatú marad használat során.

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200