Memory Comfort matrac

84.900Ft212.900Ft

A Memory Comfort matrac belső magja egy 17 cm magas ortopédiailag kialakított hideghab, mely a matrac tartását adja,valamint a huzatanyaghoz  steppelt        2 cm memory habnak köszönhetően az emberi test alakjához idomul. Ezáltal jobb vérkeringést ad, elősegíti az izmok pihenését a testünk minden részében és nyugodt pihentető alvást tesz lehetővé.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

A Memory Comfort matrac belső magja egy 17 cm magas ortopédiailag kialakított hideghab, mely a matrac tartását adja,valamint a huzatanyaghoz  steppelt 2cm memory habnak köszönhetően az emberi test alakjához idomul. Ezáltal jobb vérkeringést ad, elősegíti az izmok pihenését a testünk minden részében és nyugodt pihentető alvást tesz lehetővé.

BAYGART HUZAT
Hosszantartó poratka védelmet nyújt, víztaszító tulajdonsága van. A huzat anyag szálait láthatatlan szennyeződésgátló védőréteg borítja, megakadályozza a szövet kifakulását, összeragadását, 3D légáteresztő a matrachuzat oldalán helyezkedik el amely a matrac átszellőzését biztosítja.

Mint minden matracunk, a Memory Comfort matrac is rendelhető egyedi méretben!

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 1-2 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 120 kg/fő
Matrac magassága: 20 cm
Keménységi érték:  kemény
Ajánlott alátámasztás: rugalmas lécesbeté

Vákuumcsomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200