Cashmere HD matrac

202.900Ft505.900Ft

A Cashmere HD matrac kiváló prémium kategóriás termék. Azoknak ajánljuk akik  igazán szeretik a memory HD hab és HR nagyrugalmasságú hab komfort érzetét. A matrac tökéletesen idomul a test alakjához, a fekvőfelületen a testsúly eloszlása egyenletes, így jobb a keringés, csökken az éjszakai forgólódás, és jobb alvás minőséget biztosít.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

A Cashmere HD matrac kiváló prémium kategóriás termék. Azoknak ajánljuk akik  igazán szeretik a memory HD hab és HR nagyrugalmasságú hab komfort érzetét. A matrac tökéletesen idomul a test alakjához, a fekvőfelületen a testsúly eloszlása egyenletes, így jobb a keringés, csökken az éjszakai forgólódás, és jobb alvás minőséget biztosít. A matrac huzata egy speciális antiallergén szövet kasmír szálakból szőve. A kasmír gyapjút a kasmír kecske finom alsó szőréből nyernek és a speciális gyapjak közt tartanak számon. Ezen alapanyag segítségével különösen puha, lágy tapintású és magas komfortérzetű  huzat került erre a matracra.

Mint minden matracunk, a Cashmere matrac is rendelhető egyedi méretben!

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 1-2 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 130 kg/fő
Matrac magassága: 24 cm
Keménységi érték:  komfortos
Ajánlott alátámasztás: rugalmas lécesbetét

Matrac szerkezete:
– 2 cm (50kg/m3 sűrűségű) memory, CASHMERE huzatba steppelve
– 5 cm vastag, kifejezetten nagy tömörségű 60 kg/m3 sűrű memory hab
– 11cm vastag, 7 zónás hideghab tartómag (35kg/m3 sűrűség)
– 5 cm vastag, nagy rugalmasságú HR hab (35kg/m3 sűrűség)
– CASHMERE huzat

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200