Latex Coco matrac – Best Dream

161.900Ft404.900Ft

Latec Coco matrac extra kemény, de rugalmas matracot kedvelőknek.

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

LATEX – COCO a Best Dream matracok közül az extra kemény ágybetétek közé tartozik, medencetájékon kemény alátámasztást biztosít. Öt rétegből álló szendvicsmatrac. Középen 8 cm magasságú 35 kg/m³ sűrűségű tartó hab található, melynek az egyik oldalán kókusz  latex, másik oldalán kókusz nagy rugalmasságú HR hab rétegek egy határozottan kemény, de rugalmas komfort érzetet adnak. Természetes alapanyagokat követve SOYA szövettel gyártott, mely 100% antiallergén tulajdonságú, tapintása selymes, kitűnő nedvesség elvezető tulajdonságú, maximális hőmérséklet érzést biztosít minden évszakban. Az extra kemény matracokat kedvelőknek a legjobb választás!

Mint minden matracunk, a Latex Coco matrac is rendelhető egyedi méretben!

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg. Online vásárlás esetén nem élhetnek vásárlóink a 14 napos visszaküldés lehetőségével, mivel a matrac higiéniai termék. Vásárlás előtt mindenképpen érdeklődjön körültekíntően, és ha lehet próbálja ki személyesen a megvásárolni kívánt matracot.

SOYA SZÖVET
A szója rostokból készült extrudált szálakból szőtt szövet puha és sima, selymes csillogással. A szója tartós és erősebb, mint a gyapjú, a pamut vagy a selyem. Nedvesség elvezető tulajdonságú, lélegzik, gyorsan szárad, antibakteriális, maximális hőmérséklet érzést biztosít minden évszakban.

Matrac összetétele:

  • SOYA levehető huzat
  • antialergén töltet
  • légáteresztő réteg
  • matracmagot védő szövetréteg
  • 4 cm LATEX kényelmi réteg ( 65kg/m3 sűrűségű )
  • 2 cm kókuszréteg
  • 4 cm kényelmiréteg ( HR 30 kg/m3 sűrűség, 2.8 kPA nyomás
  • 3 D léáteresző szövet

 

EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 1-2 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 130 kg/fő
Matrac magassága: 22 cm
Keménységi érték:  extra kemény
Ajánlott alátámasztás: rugalmas lécesbetét, fix deszka
Huzata: levehető mosható 40 fokon

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200