TeenAge matrac

39.900Ft69.900Ft

TeenAge  oldalanként eltérő keménységű ortopedikus hideghab gyerekmatrac antiallergén huzatban.

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Méret:

70×120, 80×160, 80×190, 90×190, 60×120, 70×140, 80×200, 90×200

Teen Age ifjúsági és gyerekmatrac 0 éves kortól,  mely tökéletes alátámasztást nyújt a gyerekek  gerincének, és hozzájárul az egészséges gerincfejlődéshez. Összetételének köszönhetően oldalanként eltérő keménységű ortopédikus  hideghab matrac, antiallergén huzatban, a kókuszrost és a hideghab jól átszellőzik, két különböző keménységű oldallal rendelkezi ezért fordítható.

Megrendelés esetén  nincs készleten ez a termék, ezért 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg. Online vásárlás esetén mindenképpen érdeklődjön körültekíntően, és ha lehet próbálja ki személyesen a megvásárolni kívánt matracot.

Gyártási idő: 2-3 hét
Garancia: 1 év
Súlyhatár: 50 kg/fő
Matrac magassága: 12 cm
Keménységi érték: kemény/ középesen kemény
Ajánlott alátámasztás: fix vagy rugalmas lécesbetét
Huzata:  levehető mosható 30 fokon, HACOsoft hőrögzített, nem szőtt textíliával steppelt antiallergén Aloe Vera aromakapszulás matrachuzat

Összetétele:

– 4 cm ortopédikus átszellőző hideghab komfortréteg

– 1 cm vastag kókuszrost merevítőréteg

– 6 cm ortopédikus átszellőző hideghab komfortréteg

 

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva