Wools matrac

70.900Ft176.900Ft

A Wools 30 kg/m3 sűrűségű hideghab matrac, rugalmassága kellően kemény, de mégsem nyomja az izmokat vagy a vérkeringést, tökéletesen formatartó, mely ideális nyugalmi helyzetet teremt a testnek és teljes kényelmet biztosít. A matrac huzatának egyik oldalára  merinói gyapjú réteg lett steppelve, mely optimális klímát biztosít a hidegebb napokon, melegentartó képessége mellet gyógyhatásáról ismert.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

A Wools 30 kg/m3 sűrűségű hideghab matrac, rugalmassága kellően kemény, de mégsem nyomja az izmokat vagy a vérkeringést, tökéletesen formatartó, mely ideális nyugalmi helyzetet teremt a testnek és teljes kényelmet biztosít. A matrac huzatának egyik oldalára  merinói gyapjú réteg lett steppelve, mely optimális klímát biztosít a hidegebb napokon, melegentartó képessége mellet gyógyhatásáról ismert. A gyapjú segít megakadályozni a reumatikus panaszokat és izületi problémákat, használat közben javítja bőrünk légzését, hőmérséklet kiegyenlítő hatásuk miatt tökéletes klímát teremtenek fekhelyén, elkerülve az izzadást, elősegítve a nyugodt pihenést. A nyári oldálán kellemes és lágy tapintású SOFT CARE huzat puha mint a selyem, biológiailag teljesen lebomló, viszkóz szállal átszőtt, eletrosztaikus feltőltődése alacsony, használat közben frissességet  és jó közérzetet biztosít a nyári meleg napokon.

Mint minden matracunk, a Wools matrac is rendelhető egyedi méretben!

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 1-2 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 120 kg/fő
Matrac magassága: 20 cm
Keménységi érték:  kemény
Ajánlott alátámasztás:  fix vagy rugalmas lécesbeté

Vákuumcsomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200