VEIKKA vákuum matrac

107.900Ft202.900Ft

Veikka vákuum matrac kemény, de kényelmes matrac,megfordítható, mindkét oldala használható, melyeken 7 anatómiai zóna került kialakításra a pihentető alvás érdekében. Profilozott felület a jobb szellőzés, a tartósság és a rugalmasság érdekében. Vákuum csomagolt a könnyebb szállítás érdekében. Az ár tartalmazza a szállítási költséget!

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Méret:

90×200, 140×200, 160×200, 180×200

Veikka vákuum matrac, kemény de kényelmes matrac,megfordítható, mindkét oldala használható, melyeken 7 anatómiai zóna került kialakításra a pihentető alvás érdekében. Profilozott felület a jobb szellőzés, a tartósság és a rugalmasság érdekében.

A kényelmet fokozza a bambusz tartalmú huzat (180 g/m2), melyet vattatöméssel (100 g/m2) láttak el, illetve 3 oldalon zipzárral, így könnyen levehető és 30 fokon mosható.

Felépítése:
Poliuretán habból készül (30 kg/m3)
A matrac megfordítható, mindkét oldala használható!
Vákuum csomagolt a könnyebb szállítás érdekében. Az ár tartalmazza a szállítási költséget!

 

Gyártási idő: 3 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 80 kg/fő
Matrac magassága: 17 cm
Keménységi érték: kemény
Ajánlott alátámasztás: fix vagy rugalmas lécesbetét
Huzata: levehető mosható 30 fokon

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva