Perfect Fusion matrac

84.900Ft212.900Ft

A Perfect Fusion matrac igazán jó választás azoknak, akik egy jó minőségű, kemény, de nagy komfortérzetű matracot szeretnének vásárolni. A matrac magja nagyrugalmasságú HR hideghab, melynek sűrűsége 35 kg/m3, formatartó, szerkezetének köszönhetően jól átszellőzik, nagy teherbírású, hosszú élettartamot biztosít haszálójának.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

A Perfect Fusion matrac igazán jó választás azoknak, akik egy jó minőségű, kemény, de nagy komfortérzetű matracot szeretnének vásárolni. A matrac magja nagyrugalmasságú HR hideghab, melynek sűrűsége 35 kg/m3, formatartó, szerkezetének köszönhetően jól átszellőzik, nagy teherbírású, hosszú élettartamot biztosít haszálójának. Huzata antimikrobális és antisztatikus, 40 % viszkóz szállal van átszőve, hozzáadott ezüst és szén szálakkal. Az ezüst a poratkák ellensége, a szén jól vezeti a hőt, ezáltal jobban alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. A viszkóz tulajdonságai közül kiemelhető, hogy nedszívó képessége jobb mint a pamuté, lágy finom tapintású, eletrosztatikus feltöltődése pedi alacsony.

Mint minden matracunk, a Perfect Fusion matrac is rendelhető egyedi méretben!

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 1-2 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 120 kg/fő
Matrac magassága: 20 cm
Keménységi érték:  kemény
Ajánlott alátámasztás: rugalmas lécesbetét
Huzata: levehető mosható 40 fokon

Vákuumcsomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200