Medical HD matrac – Best Dream

124.900Ft311.900Ft

Medical HD matrac kemény, de komfortos fekvőfelület kedvelőinek.

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Medical HD egy prémium gerinckímélő ortopédikus matrac, azoknak az embereknek ajánlott akik a kemény, de komfortosabb matracot helyezik előtérbe. Matrac belsejében normál 35 kg/m³-es, 13 cm magas tartóhabon oldalanként 5-5 cm vastagságban lévő komfort érzetet növelő lágy HD hab biztosítja a tökéletes fekvő helyzetet.
Ágybetét szövete, antiallergén, atkamentes alvási környezetet biztosít. 40 C°-on mosható, kiválóan légáteresztő, oldalt 3D szellőzővel gyártott huzat.

Mint minden matracunk, a Medical HD matrac is rendelhető egyedi méretben!

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg. Online vásárlás esetén nem élhetnek vásárlóink a 14 napos visszaküldés lehetőségével, mivel a matrac higiéniai termék. Vásárlás előtt mindenképpen érdeklődjön körültekíntően, és ha lehet próbálja ki személyesen a megvásárolni kívánt matracot.

SOFT SLEEP SZÖVET
Ez egy speciális antiallergén szövet pamut és ezüst szálakból szőve. Ezeknek az anyagoknak köszönhetően különlegesen puha, lágy tapintású, nagy komfort érzetű huzat anyagot fejlesztettek ki. Az ezüst szál elvezeti a napközben kialakult elektrosztatikus feltöltődést, nagyon jó kellemetlen szag megelőző tulajdonsága megfelelő kényelmet biztosít az éjszaka folyamán.

Matrac összetétele:

  • SOFT SLEEP levehető huzat
  • antialergén töltet
  • légáteresztő réteg
  • matracmagot védő szövet
  • 5 cm kényelmi réteg ( 30 kg/m3 sűrűség, 2.8 kPa nyomás )
  • 13 cm hideghab tartómag (  35 kg/m3 sűrűség, 4.3 kPa nyomás )
  • 5 cm kényelmi réteg ( 30 kg/m3 sűrűség, 2.8 kPa nyomás )
  • 3D szellőző légáteresztő szövet
EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 1-2 hét
Garancia: 10 év
Súlyhatár: 130 kg/fő
Matrac magassága: 26 cm
Keménységi érték:  közepesen kemény
Ajánlott alátámasztás: rugalmas lécesbetét
Huzata: levehető mosható 40 fokon

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

 

 

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200