EDURNE vákuum matrac

161.900Ft305.900Ft

EDURNE vákuum matrac közepesen kemény matrac, 110 kg/ fő teherbíró képességgel, amely kiváló alátámasztást nyújt a fej, a nyak, a gerinc és a végtagok számára alvási stílustól függetlenül.  A matrac megfordítható, mindkét oldalán 7 anatómiai zóna került kialakításra a pihentető alvás érdekében. Profilozott felület a jobb szellőzés, tartósság és rugalmasság érdekében. Vákuum csomagolt a könnyebb szállítás érdekében. Az ár tartalmazza a szállítási költséget!

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Méret:

90×200, 140×200, 160×200, 180×200

EDURNE vákuum matrac közepesen kemény matrac, amely kiváló alátámasztást nyújt a fej, a nyak, a gerinc és a végtagok számára alvási stílustól függetlenül.  A matrac megfordítható, mindkét oldalán 7 anatómiai zóna került kialakításra a pihentető alvás érdekében. Profilozott felület a jobb szellőzés, tartósság és rugalmasság érdekében.

A kényelmet fokozza a bambusz tartalmú huzat (180 g/m2), melyet vattatöméssel (100 g/m2) láttak el, illetve 3 oldalon zipzárral, így könnyen levehető és 30 fokon mosható.

Felépítése:
Nagy rugalmasságú (HR) poliuretán habból készül (35 kg/m3)
A matrac megfordítható, mindkét oldala használható!

Gyártási idő: 3 hét

Garancia: 10 év
Súlyhatár: 110 kg/fő
Matrac magassága: 19 cm
Keménységi érték: kemény
Ajánlott alátámasztás: fix vagy rugalmas lécesbetét
Huzata: levehető mosható 30 fokon

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva