Memory Yellow fedőmatrac 5cm

67.000Ft157.500Ft

Memory fedőmatrac 5 cm-es nagy sűrűségű memóriahab réteg nyomáskiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően a test nyak-, váll- és derék tájékán azonos nyomást biztosít, miközben az izmok és az ízületek is feszülés mentesek maradnak.

Memory fedőmatrac 4 cm-es nagy sűrűségű memóriahab réteg nyomáskiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően a test nyak-, váll- és derék tájékán azonos nyomást biztosít, miközben az izmok és az ízületek is feszülés mentesek maradnak.
Az 4 cm vastag memóriamagot tartalmazó Memory fedőmatrac alkalmas fekvőfelületek kényelmesebbé alakítására a minőségi pihenés elérése érdekében.

Memory fedőmatrac tulajdonságai:
– 100 kg feletti személyeknek komfortosabb, egészségesebb pihenést biztosít,
– egyenletes súlyelosztás,
– nincs nyugtalan forgolódás alvásközben,
– megszűnik a kényelmetlen fekvésből eredő hátfájás,
– javuló alvásminőség,
– ébredés utáni felfrissült érzés,
– kedvező ortopédiai tulajdonságok,
– antiallergén huzat védelme a baktériumok, poratkák és gombák ellen,
– a belső magban megfelelő levegőkeringés, kedvező nedvességelvezetés,
– a matrachuzat levehető és mosható,
– minden alvási pozícióban használható
– szerkezet: 4 cm memóriamag

Szaküzletünkben kiválaszthatja próba alapján az Önnek megfelelő méretű és vastagságú fedőmatracát.

Válsztható huzatok: aloe vera, tencel, carbon,

MILYEN MATRACHUZATOT VÁLASSZAK?

Aloe Vera
Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szállakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. Megakadályozza a kellemetlen testszagnak a matracba történő beivódását, gátat szab a baktériumoknak és az allergiának, nyugtató frissítő hatása van. A por nehezebben tud áthatolni rajta, nedszívó felülete felszívja az izzadságot. Jól átszellőzik, és rugalmas anyaga igazodik a test által felvett matracformához. Tartós használat során nem bolyhosodik, többszöri mosás alkalmával is megtartja formáját. A 3 D szellőzővel készített matrachuzat körbe lecippzározható, külön a felső része levehető és mosógépben mosható 30 fokon.

Tencel
Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35 % ban tartalmaz természetes szálakat. (természetes anyagból készített mesterséges szál) Kiváló nedszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti a test párolgásából származó nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet bizosít.

Silver
Antibakteriális, nemesfém szálakkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű.Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül,ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és terjedését.

Ginseng
Ginseg kivonattal kezelt poliészter szállakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A stressz kezelése mellett erős antioxidáns és baktériumölő, vírusölő hatású.

EGYEDI MÉRETBEN VAGY MÁS HUZATTAL KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 3 hét
Garancia: 6 év
Matrac magassága: 5 cm
Sűrűsége: 50kg/m3
Huzata: levehető mosható 30 fok

Online vásárlás esetén  mindenképpen érdeklődjön körültekíntően, és ha lehet próbálja ki személyesen a megvásárolni kívánt matracot.

 

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200

Huzat:

Aloe Vera huzat, Tencel huzat