Memory Topper 6cm fedőmatrac

75.900Ft183.900Ft

Egy jól kiválasztott fedőmatrac nagymértékben hozzásegít minket az egészséges pihentető alváshoz. Felülete jótékony hatással van a vérkeringésre, ezáltal lehetővé teszi a nyomáspont nélküli fekvést, segít az izmok ellazulásában, tökéletesen befogadja a váll a csípő a térd és a sarok pontjait miközben megakadályozza a zsibbadás kialakulását.

Egy jól kiválasztott fedőmatrac nagymértékben hozzásegít minket az egészséges pihentető alváshoz. Felülete jótékony hatással van a vérkeringésre, ezáltal lehetővé teszi a nyomáspont nélküli fekvést, segít az izmok ellazulásában, tökéletesen befogadja a váll a csípő a térd és a sarok pontjait miközben megakadályozza a zsibbadás kialakulását. Anyaga egy késleltetett-memoria hab, tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen eloszlatni felületén a test súlyát miközben optimálisan alátámasztja testünket. Hőre reagáló hab, melynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik. Késleltetve nyeri vissza eredeti alakját. A Memory Topper matrac használata segít a meglévő matrac komfortossabbá tételében, a kényelem fokozásában. Javítja a meglévő matracot vagy a kemény kényelmetlen fekvőfelületet, így csere nélkül egy magasabb minőségű fekhelyen élvezhetjük a minőségi pihenést.

Szaküzletünkben kiválaszthatja próba alapján az Önnek megfelelő méretű és vastagságú fedőmatracát.

EGYEDI MÉRETBEN  KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 2-3 hét
Garancia: általános
Matrac magassága: 6 cm
Sűrűsége: 50kg/m3
Huzata: levehető mosható 30 fok

Online vásárlás esetén nem élhetnek vásárlóink a 14 napos visszaküldés lehetőségével, mivel a matrac higiéniai termék. Vásárlás előtt mindenképpen érdeklődjön körültekíntően, és ha lehet próbálja ki személyesen a megvásárolni kívánt matracot.

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200

Huzat:

Aloe Vera huzat