Latex-7 fedőmatrac

69.900Ft157.600Ft

Izületvédő, pontrugalmas gumilatex fedőmatrac antibakteriális és nedvességszabályozó fedőhuzattal.

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Természetes alapanyagból, a kaucsukfának a nedvéből készült  7 cm fedőmatrac mely egyedi komfort érzetet biztosít a test számára.
Jól szellőzik, alvásklímája kiváló, meglévő hibátlan matrac komfortérzet javítására ajánljuk mindazoknak, akik a természetes anyag tulajdonságait részesítik előnybe.

Silver Protect huzat:

Az Argentum Plus nanotechnológiával készített huzat ezüst ionokkal készül, amelyek védelmet nyújtanak a mikrobiális szennyeződések ellen. Az ezüst ugyanis megakadályozza a baktériumok, a gombák és a vírusok szaporodását, inaktivizálja azokat, ezáltal egészségesebb alvási környezetet biztosít. Emellett a szövet viszkóz és poliészter szálainak köszönhetően nem csupán lágy és kellemes tapintású, hanem képes elvezetni a test által termelt nedvességet is, így antibakteriális hatása mellett kiváló nedvesség- és hőszabályozó képességgel rendelkezik.

Szerkezete:

  • antibakteriális és nedvességszabályozó Silver Protect fedőhuzat(alsó élen cipzáras, levehető kivitelben, a fedőhuzat mosógépben mosható)
  • 7 cm vastag zónásított, izületvédő, pontrugalmas gumilatex komfortréteg
  • ellenálló PP-PES jacquard matrachuzat

 

EGYEDI MÉRETBEN KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 2 hét
Garancia: általános
Súlyhatár: 100 kg/fő
Matrac magassága: 7 cm
Keménységi érték:  közepesen kemény
Huzata: levehető mosható 30 fokon

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200