Hard Memory Fedőmatrac

44.400Ft99.900Ft

Testhőre lágyuló memóriahab és heterogén memóriahab fekvőfelületű forgatható fedőmatrac, nedvesség és hőszabályzó fedőhuzattal.

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Méret:

80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200

Testhőre lágyuló memóriahab és heterogén memóriahab fekvőfelületű forgatható fedőmatrac, nedvesség és hőszabályzó fedőhuzattal.  A 6 cm vastag memóriamagot tartalmazó  Hard Memory fedőmatrac alkalmas fekvőfelületek kényelmesebbé alakítására a minőségi pihenés elérése érdekében.

Silver Protect huzat:

Az Argentum Plus nanotechnológiával készített huzat ezüst ionokkal készül, amelyek védelmet nyújtanak a mikrobiális szennyeződések ellen. Az ezüst ugyanis megakadályozza a baktériumok, a gombák és a vírusok szaporodását, inaktivizálja azokat, ezáltal egészségesebb alvási környezetet biztosít. Emellett a szövet viszkóz és poliészter szálainak köszönhetően nem csupán lágy és kellemes tapintású, hanem képes elvezetni a test által termelt nedvességet is, így antibakteriális hatása mellett kiváló nedvesség- és hőszabályozó képességgel rendelkezik.

Szerkezete:

  • antibakteriális és nedvességszabályozó Silver Protect fedőhuzat(alsó élen cipzáras, levehető kivitelben, a fedőhuzat mosógépben mosható)
  • 2 cm vastag testhőre lágyuló memóriahab komfortréteg
  • 4 cm vastag keményített memóriahab komfortréteg
  • ellenálló PP-PES jacquard matrachuzat

 

EGYEDI MÉRETBEN KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Gyártási idő: 2 hét
Garancia: általános
Súlyhatár: 100 kg/fő
Matrac magassága: 6 cm
Keménységi érték:  kemény
Huzata: levehető mosható 30 fokon

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezetű matrac  kiválasztásához.
Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva