Latexált kókuszrost ifjúsági matrac

57.900Ft96.900Ft

Kókuszmatrac 3 éves kortól,  mely tökéletes alátámasztást nyújt a gyerekek  gerincének, és hozzájárul az egészséges gerincfejlődéshez.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Kókuszmatrac 3 éves kortól,  mely tökéletes alátámasztást nyújt a gyerekek  gerincének, és hozzájárul az egészséges gerincfejlődéshez.

Ahogy növekedik a gyermek testsúlya, igényelheti a matrac puhítását, amit latex beépítésével tökéletesen kényelmessé varázsolhatjuk és megmarad a matrac természete alapanyagú összetétele is.

A latexált kókuszrostnak köszönhetően kiválóan szellőzik és megfelelő rugalmasságot biztosít.

Aloe vera, Bambusz, gyerekmintás, pamutvászon huzatban rendelhető. Az árak pamutvászon huzatban értendő.

Minden huzat levehető és mosható, a matrac átmosható.

Rendelhető egyedi méretben is.

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN VAGY MÁS HUZATTAL KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Biomatracainkat számtalan szerkezetben elkészítjük, üzletünkben lehetőséget biztosítunk fekvéspróba alapján, alvási szokásához igazodva a megfelelő szerkezet kiválasztásához.

Javasoljuk, hogy matrac vásárlás esetén minden esetben próbálja ki az Önnek legmegfelelőbb fekvőfelületet!

Hálószoba Trend - Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

90×200/10, 90×200/6, 90×200/8