Optiflex 6V C motoros ágyrács

148.900Ft223.900Ft

Az Optiflex 6V  rugalmas C-motoros ágyrács többrétegű fából készült keretes ágyrács, átlagos teherbíróképességgel (130kg). Állítható magasságú fej és lábrésszel rendelkezik, amit távirányító segítségével könnyedén állíthat. A fej és a lábrész állításánál a  magas minőségű motor hosszú ideig a segítségére lesz.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

A Optiflex 6V rugalmas C-motoros ágyrács többrétegű fából készült keretes ágyrács, átlagos teherbíróképességgel (130kg). Állítható magasságú fej és lábrésszel rendelkezik, amit távirányító segítségével könnyedén állíthat. A fej és a lábrész állításánál a magas minőségű motor hosszú ideig a segítségére lesz. Az Optiflex 6V rugalmas C-motoros ágyrács kb.5,5 cm magas keretfával rendelkezik. A 28 db keresztléc mindegyike 3,6 cm szélességű. A keresztlécek megerősített műanyag tokkal kapcsolódnak a keretfához, valamint a derékrésznél található benne 6db állítható keménységgel rendelkező dupla rugalmas borda. Többféle méretben rendelhető.

Az állítható fejemelő javasolt reflux tünetek enyhitésére, a lábemelő érrendszeri megbetegedés esetén ajánlott. A motor segítségével fekvő helyzetben tetszőleges magasságba állíthatjuk be a fej és lábvég magasságát, tartósan fekvő betegek, mozgáskorlátozottak részére nagy segitséget nyújt.

Megrendelés esetén amennyiben nincs készleten 50% előleg szükséges ,melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Terhelhetőség :  130 kg-ig
Ágyrács magassga:  6,5 cm
Keresztlécek száma/ szélessége: 28db/36mm
Funkciók:  állítható, fej-derék-lábrész
Tok: kaucsukgumi+műanyag-dupla és billenő
Ajánlott matracok:  hideghab, kókusz-latex matrac

Hálószoba Trend-Szakértelem kényelembe ágyazva

Méret:

70×200, 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200