Zafír ágykeret matraccal

404.600Ft519.000Ft

Tökéletes választás azok számára akik szeretik a kissé rusztikus, mégis könnyed eleganciát. Az ár tartalmazza az ágyneműtartót, matracot, ágykeretet kompletten, gázrugós vasalattal, 8 cm-es gúla lábakkal, I-es szövettel.

Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

 

A Zafír ágy fejvége egy igazi provence-i stílusú, kissé rusztikus, mégis könnyed elegancia jellemzi. Az ágy alapja a boxspring ágyrendszer, amit szilárd ágytestet jellemez, tágas tárolóhellyel rendelkezik. Az ágyneműtartóhoz  gázrugós szerkezet könnyű  felemelésével férünk hozzá.  Az ágyban elhelyezett matrac SIMPLA táskarugós matrac, steppelt felső huzattal, szövet oldallal, fix alátámasztással.

Matrac tulajdonsága:  Pontrugalmas táskarugós matrac, a hagyományos bonell rugósmatrac továbbfejlesztett változata. A 3 zónás kialakítás erős alátámasztást nyújt a csípőnek, gerincnek, de komfortos az oldalfekvők számára a vállzóna puhább kialakítása miatt.

Matrac magassága 20 cm

Az ár tartalmazza az ágyneműtartót, matracot, ágykeretet kompletten, gázrugós vasalattal, 8 cm-es gúla lábakkal, I-es szövettel.

Rendelhető több típusú szövettel és színben is.

Megrendelés esetén  amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

Az ágykeret méretei:

Fejvég szélesség :    140/160/180 cm

Fejvég magasság:   

Gúla lábakkal:              120 cm

Ágy hosszúság:            212 cm

Gyártási idő: 4 hét

 

Méret:

160×200/matraccal, 180×200/matraccal, 140×200/matraccal