Toronto ágykeret

411.500Ft499.000Ft

Tökéletes választás azok számára akik szeretik a kápitos ágy melegséget nyújtó, kényelmes komfortérzetet adó egyenes formákat.
Az ár tartalmazza a matracot aloe magnet huzattal, ágyneműtartót, ágykeretet kompletten, rugós vasalattal, 2 cm-es műanyag lábakkal, II-es szövettel.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

 

Tökéletes választás azok számára akik szeretik a kápitos ágy melegséget nyújtó, kényelmes komfortérzetet adó egyenes formákat.
Íves háttámlája, nagy tárolási lehetőséggel elkészített ágyneműtartója jól illeszkedik egy hangulatos hálószobába.
Az ágyba elhelyezett pontrugalmas táskarugós matrac, a hagyományos bonell rugósmatrac továbbfejlesztett változata. A 3 zónás kialakítás erős alátámasztást nyújt a csípőnek, gerincnek, de komfortos az oldalfekvők számára a vállzóna puhább kialakítása miatt.

Matrac magassága 20 cm

Az ár tartalmazza az ágyneműtartót, ágykeretet,matracot, rugalmas ágyrácsot, rugós vasalattal, 2 cm-es műanyag lábakkal, II-es szövettel.

Rendelhető több típusú szövettel és színben is, gázrugós vasalattal, 8 cm-es tölgy lábakkal.

Megrendelés esetén  amennyiben nincs készleten a kiválsztott termék, vagy egyedi méretet  szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Az ágykeret méretei:

Fejvég szélesség : belméret +3 cm

Fejvég magasság:

Műanyag lábakkal :  95 cm

Bükk lábakkal:         101 cm

Ágy hosszúság:        218 cm

Gyártási idő: 4 hét

Méret:

140×200, 160×200, 180×200