Morton High ágykeret

357.000Ft393.000Ft

Tökéletes választás azok számára akik szeretik a kápitos ágy melegséget nyújtó, kényelmes komfortérzetet adó klasszikus formákat és a kicsit magasabb fejvéget. Az ár tartalmazza az ágyneműtartót, ágykeretet, rugalmas ágyrácsot, rugós vasalattal, 2 cm-es műanyag lábakkal.
Amennyiben a  termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel hívjon minket telefonon, vagy adja meg elérhetőségét és mi visszahívjuk!

Tökéletes választás azok számára akik szeretik a kápitos ágy melegséget nyújtó, kényelmes komfortérzetet adó klasszikus formákat, és a kicsit magasabb fejvéget. Íves háttámlája, nagy tárolási lehetőséggel elkészített ágyneműtartója jól illeszkedik egy hangulatos hálószobába.

Javasolt matrac magasság 20-25 cm

Az ár tartalmazza az ágyneműtartót, ágykeretet, rugalmas ágyrácsot, rugós vasalattal, 2 cm-es műanyag lábakkal, II-es szövettel.

Rendelhető több típusú szövettel és színben is, gázrugós vasalattal, 8 cm-es tölgy lábakkal.

Megrendelés esetén a számtalan lehetőség miatt az árak csak irányadóak!  Amennyiben szeretné a terméket megrendelni, vagy egyedi méretet és kivitelezést szeretne akkor 50% előleg szükséges, melyet a megadott számlára utalással lehet kifizetni. Az előlegszámlát e-mailben küldjülk el a megrendelés leadása után. A szerződés akkor lép érvénybe ha beérkezett az előleg.

EGYEDI MÉRETBEN KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Az ágykeret méretei:

Fejvég szélesség :    belméret   +16 cm

Fejvég magasság:   

Műanyag lábakkal :    110 cm

Bükk lábakkal:            116 cm

Ágy hosszúság:           225 cm

Gyártási idő: 4 hét

Méret:

160×200, 180×200